Undervisning for børn og unge

Vil du gerne gå til tegning eller til billedkunst? Se de forskellige hold eller det samlede program nedenfor.

Tegnehold 1

Aldersgruppe: 2.-5. klasse

Tid: Mandag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Belinda Larsen

Tilmelding

Kan du lide at tegne, bruge din fantasi, lege med det kreative på forskellige måder?

Kunne du tænke dig at skabe designs til computerspil? Eller lære hvordan du får stregen på papiret til at bevæge sig? Så er dette holdet for dig. Du vil lære nogle tegneteknikker og færdigheder, som du kan bruge fremover.

Vi kommer til at skitse en masse, arbejde med forskellige materialer, lege med fantasien, opbygge verdener, lave ting og væsner i mange forskellige stilarter. Du vil komme til at skulle tegne realistisk, abstrakt og ikke mindst lave en masse fjollede tegninger af f.eks. figurer, bygninger og transportmidler.

Det er ikke et krav, at du kan tegne, før du begynder. Så længe du er interesseret i at udvikle dig og udforske det kreative univers sammen med de andre på holdet.

Vi arbejder både med fjollede ideer og seriøse emner... kun fantasien sætter grænser, når vi krea-hygger.

Tegnehold 2

Aldersgruppe: 7. klasse - 3.G

Tid: Mandag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Maria Buchmann 

Tilmelding

Kan du lide at tegne og finde på? Har du lyst til at øve dig i forskellige tegneteknikker og stilarter? 

På dette hold kan du forbedre din kunnen samtidig med at du hygger dig med andre tegne-interesserede. Du vil lære processen fra den første skitse til den rentegnede færdige tegning at kende. Uanset hvor meget du har tegnet før, udfordres du der, hvor du er.  

Hvordan laver man et godt karakterdesign? Hvordan opbygger man en spænende historie til fx en tegneserie? Hvad er vigtigt, når man designer en plakat? Det er alt sammen noget, vi vil arbejde med.  

Måske vil du søge ind på en videregående uddannelse, hvor det at kunne tegne er et krav? Her kan du få råd og vejledning til at navigere i de muligheder, der findes inden for kreative uddannelser.  

Men vigtigst af alt; så hygger vi os med hinanden!  

Tegnehold 3

Aldersgruppe: 5.-7. klasse

Tid: Torsdag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Maria Buchmann

Tilmelding

Kan du lide at tegne og bruge din fantasi?

På dette hold vil du blive bedre til at tegne sammen med andre, der har samme interesse som dig. Vi skal opfinde og tegne verdener, du selv finder på, og vi kommer til at arbejde med tegning, illustration, fortælling og lign.

Som elev kan du også komme med ideer til ting, du gerne vil arbejde med, og du kan få indflydelse på, hvad vi skal lære i løbet af året. Dog vil nogle ting være obligatoriske. Du vil bl.a. lære at bygge et værk op fra bunden med skitser, rentegning, tekst og farvelægning.

I undervisningen lader vi os inspirere af gode grafiske noveller og animationsfilm, og du vil lære forskellige tegneteknikker og stilarter at kende. Du vil komme til at snuse til digital tegning, eller blive endnu bedre, hvis du allerede tegner digitalt.

Kunsthold 1

Aldersgruppe: 3.-6. klasse

Tid: Tirsdag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Joachim Fleinert

Tilmelding

På kunsthold 1 vil vi arbejde med mange forskellige ting, såsom at tegne, klippe, lime, male, arbejde med ler, forme skulpturer, lave mosaik og meget, meget mere.

Holdet er for alle, så det gør ikke noget, hvis man har svært ved f.eks. at tegne eller male - det vigtigste er, at man synes, det er sjovt og hyggeligt at arbejde kreativt.

Målet for undervisningen er at lære at tænke kreativt på forskellige måder og få tips og tricks til selv at blive en billedkunstner. Igennem forskellige opgaver vil vi blandt andet arbejde med kunstværker, som kendte billedkunstnere har lavet, bygge små verdener og lære at udtrykke os kunstnerisk på vores helt egen måde. Så elsker du at være kreativ og at drømme dig ud i en verden af farver og former, så er dette hold måske noget for dig!

Kunsthold 2

Aldersgruppe: 6.-10. klasse

Tid: Tirsdag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Signe Dahlerup

Tilmelding

På dette hold, skal vi udforske lidt af hvert. F.eks. lyset og NUET. Hvordan kan vi vise det? og få det ned på papiret? Kan et rum være intenst? Fuld af ensomhed eller god energi? Og hvordan vil du male det?

Vi skal have det hyggeligt og være seriøse på en og samme tid. Vi skal udvikle lige præcis DIN måde at gøre tingene på, og jeg vil skubbe lidt til dig for at fremelske din egen stil, og jeg vil rose dig for bare at turde prøve. 

På dette hold vil vi sammen kigge på verdenskunst, dansk såvel som udenlandsk, og lade os inspirere af måden kunstnerne arbejder på, for dernæst at finde vej selv. Vi vil som regel have flere ting i spil på en gang, således, at der er mulighed for at arbejde i eget tempo og fordybe sig på en måde, der giver den største glæde for dig!

Kunsthold 3

Aldersgruppe: 1.-3. klasse

Tid: Onsdag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Maria Buchmann

Tilmelding

Kan du lide at male, tegne, bygge og finde på?  På dette hold skal vi bruge vores sanser ved at tegne og male til god musik og sjove historier og have hænderne i maling, ler, gips osv.  

Vi skal bl.a. lave hver vores KÆMPESTORE maske og lave soltryk ud af blomster og blade. Du vil også lære lidt om nogle berømte kunstnere, og vi aflurer nogle af deres tips og tricks.

Sidst men ikke mindst skal vi lave kunsteksperimenter. Hvordan maler man en smag, og hvordan ser en lyd ud? Hvordan tegner man lys? Det er nogle af de ting,vi undersøger i løbet af året.  

Du får din helt egen skitsebog, og vi holder en årlig udstilling, hvor din familie og venner kan komme og se dine værker. Ikke mindst skal vi hygge os med hinanden!    

Kunsthold 4

Aldersgruppe: 3.-6. klasse

Tid: Onsdag kl. 15.15 - 17.45

Underviser Joachim Fleinert

Tilmelding

På kunsthold 4 vil vi arbejde med mange forskellige ting, såsom at tegne, klippe, lime, male, arbejde med ler, forme skulpturer, lave mosaik og meget, meget mere. Holdet er for alle, så det gør ikke noget, hvis man har svært ved f.eks. at tegne eller male - det vigtigste er, at man synes, det er sjovt og hyggeligt at arbejde kreativt.

Målet for undervisningen er at lære at tænke kreativt på forskellige måder og få tips og tricks til selv at blive en billedkunstner. Igennem forskellige opgaver vil vi blandt andet arbejde med kunstværker, som kendte billedkunstnere har lavet, bygge små verdener og lære at udtrykke os kunstnerisk på vores helt egen måde. Så elsker du at være kreativ og at drømme dig ud i en verden af farver og former, så er dette hold måske noget for dig!

Kunsthold 5

Aldersgruppe: 1.-3. klasse

Tid: Torsdag. 15.15 - 17.45

Underviser Marianne Sørensen

Tilmelding

Synes du også, at billedkunst er sjovt? Elsker du at bruge din fantasi? Kan du lide at tegne og male, lave ting i ler eller bygge med pap og dimser og dutter? Så er mit hold måske noget for dig.

Vi skal prøve mange forskellige ting, fx:

  • male flotte og skøre malerier
  • lave farlige monstre i ler
  • bygge fantasihuse i pap og træ
  • lave finurlige figurer i gips
  • forme sjove dyr i papmache
  • lave eksperimenter med maling og snore og kugler
  • kigge på berømte kunstnere og få gode idéer og tips

 

Kunsthold 6

Aldersgruppe: 0.-2. klasse

Tid: Fredag kl. 14.30 - 16.30

Underviser Nelli Larsen

Tilmelding

Kan du lige at tegne, male, klippe, klistre og arbejde med ler, så er dette hold noget for dig. Vi skal fantasere, lave flotte billeder og hygge imens vi fordyber os.

Her lærer man at blande farver og anvende forskellige materialer og teknikker. Vi skal arbejde med genrer som portræt, landskab og stilleben. Vi skal også kigge på berømt verdenskunst. Du kommer til at eksperimentere med dine tegninger, men vi vil også arbejde med at færdiggøre dine billeder, så de bliver flotte og harmoniske.

Husk malertøj.

Kontakt Billedskolen

Har du spørgsmål til holdene, kan du skrive eller ringe til os på 44 52 57 85 

Skriv til os