Nelli Chulkova Lassen

Jeg er en russiskfødt og fortrinsvis russiskuddannet kunstner. Jeg påbegyndte min egentlige uddannelse som 15-årig på kunstskolen i Mstjora – med speciale i russiske lakminiature og broderi. Min hoveduddannelse har jeg fra Vladimir Universitets kunstlinje (ligeledes Rusland).Jeg kom til Danmark i 2002 og har været elev ved TEC på pottemager- og glas-linjen.

I min kunst eksperimenterer jeg med genrer og materialer, men mine foretrukne medier er olie, akvarel, kul og blyant. Jeg har deltaget i en række udstillinger og konkurrencer – både i mit hjemland, i USA og her i Danmark.

Eksempler på mine aktiviteter fra de seneste år inkluderer deltagelse i den internationale festival for illustratorer ‘Mors’ i Moskva. I 2018 og 2019 vandt jeg hhv. 2. og 3. pladsen ved udstillingen ‘Hillerød Kunstdage’. I 2019 var jeg med i TV-programmet ‘Danmarks bedste portrætmaler’ på DR. Jeg har undervist børn og voksne i 10 år.

Se mere på Nellis hjemmeside     Se Nellis Instagram