Christina Bredahl Duelund

Christina startede som 15-årig med at modtage tegneundervisning på Glyptoteket i København, og i 1994 blev hun optaget på Det Kongelige Danske Kunst Akademis Billedhuggerskole. Siden år 2000, hvor hun blev færdig, har hun tæt på ca. 100 udstillinger bag sig både nationalt og internationalt.

Christina er flere gange blevet præmieret af Statens Kunstfond, lavet bestillingsarbejde som f.eks. udførelsen af filmpriser/ statuetter til filmfestivalerne PIX og BUSTER, udført udsmykninger af Amager Fælled Skole og Peder Lykke Skolen, og I 2013 skabte hun en omfattende udsmykning af de nye tappehaller i Hvidovre Hospitals Blodbank.

Christina har stiftet cph flip book nest og var medstifter af billedhuggergrupperne Platfom7 og Kubik, er en del af Kunstnersamfundet og har fungeret som formand for Charlottenborgfonden og senest er hun konstitueret sensor på det kongelige danske Kunstakademi.

Sideløbende med sit virke har hun siden 2012 undervist både voksne og børn, i alt fra pop up paperengineering, klassisk tegning til billedkunst i bred forstand.

Se mere på Christinas hjemmeside