Adresse

Herlev Billedskole
Herlev Bygade 30,1
2730 Herlev

44 52 57 85
billedskolen@herlev.dk

Administration

Billedskoleleder
Signe Dahlerup
4452 5785
Mobil: 40 16 67 64

Sekretær
Vibeke Christoffersen
4452 5781
Mandag til fredag kl. 10-14

Tilmelding

Herlev Billedskole er åben for alle voksne både i og udenfor Herlev Kommune. Børnehold er åbne for alle, der bor i Herlev Kommune. 

Tilmeld dig

Om Herlev Billedskole

Herlev Billedskole er for alle børn og unge, der bor i Herlev. Billedskolen er for alle voksne også dem, der ikke bor i Herlev.

Har du lyst til at arbejde med tegning, maleri, grafik, mixed-media, og skulptur og blive bedre til det, er Herlev Billedskole måske noget for dig. For at blive en god, er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan virker farverne alene og sammen med andre farver, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle holdene snakker vi om, hvordan kunsten vi møder i hverdagen, er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent vi får svar, men ofte bliver vi stillet overfor et spørgsmål og skal selv finde svar. Vi ser også på professionelle kunstneres værker og taler om deres måder at arbejde på.

Herlev Billedskole har et kreativt sted fyldt med staffelier, malerklatter, lys og højt til loftet på alle måder.  Her kan alle udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Det kræver ingen særlige forudsætninger at gå på Billedskolen. Undervisningen for børn og unge foregår på små hold af 12-14 elever, så der er god tid til at vejlede og støtte den enkelte elev.

Vi glæder os til at se dig på Billedskolen.

Signe Dahlerup
Leder af Herlev Billedskole